LA TORRE FERRERA XXVI

Fa gairebé mig any que ens vam tornar a trobar, després de molts dies d’enclaustrament. Amb incerteses, però també amb esperança, vam gaudir de l’estiu, pensant que tot tornaria a ser aviat com havia estat sempre, i amb moltes ganes de trepitjar ferm en un terreny segur. 

Però sembla que no i que, malauradament, ens haurem d’acostumar que les coses no siguin tan certes com voldríem, i que tot canviï amb molta més rapidesa del que estàvem acostumats.

Per això hem optat per continuar aprofundint en la temàtica del canvi climàtic i en com aquest afecta el nostre territori, el nostre paisatge i el nostre hàbitat, un entorn que també es ressent del que està passant. 

Les aportacions dels nostres col·laboradors ens aproximaran al tema. Lluny de fatalismes ens  ajudaran a comprendre la realitat, ja que és important conèixer què està passant per prendre’n consciència, i també per entendre com ens hauríem de comportar els humans.

Sembla que la clau podem tenir-la cadascun/a de nosaltres, amb petites i reiterades accions individuals que poden ajudar i crear consciència social.

I amb la mateixa esperança amb què vam gaudir de l’estiu, gaudirem del Nadal. 

Que tingueu molt bones festes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s