LA TORRE FERRERA XXV

DSC_6795

LTFXXV

Per fi ens retrobem!

No ens podíem imaginar quan vam entrar a les vostres llars, al desembre, tot el que ens esperava, tampoc ho imaginàvem quan vam escollir el tema d’aquest número.

Moltes són les coses que hem après i descobert. Alguns han conegut els seus veïns, altres han après que a tocar de casa tenim pagesos que ens poden portar el menjar, fins i tot hem incorporat un nou vocabulari. Ens desitgem salut quan ens acomiadem d’algú, preguntem per la salut dels que ens trobem, i amb això em venen al cap les cartes dels nostres avis.

Parlem del futur com la nova normalitat, com si fos un ens nou que acabem de descobrir, oblidant que sempre tenim noves realitats i, com a conseqüència, noves normalitats. Hem compartit i ens hem ajudat, com si això fos alguna cosa nova, com si fos una dimensió desconeguda. Hem après a treballar de manera diferent, però sobretot ens hem adonat que els arbres tenien més ocells, que al mar hi neden dofins, que hi ha cels blaus… i que pot ser som responsables del que està passant al nostre voltant.

És ara l’hora de plantejar-nos què passa amb el medi ambient, amb el canvi climàtic, però sobretot és hora d’actuar. El Glòria ens va donar una primera lliçó i ara, uns dies més tard, hem rebut un nou avís. No ens hem de lamentar per allò que ha passat, hem de pensar en positiu, quines opcions de millora tenim. Ens hem de marcar una fita que ens permeti recuperar el que havíem tingut.

Gaudim d’un estiu diferent als altres, vivim-lo minut a minut aprofitant tot el que ens pugui oferir.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s